• Logo arcanne
 •    TERUGKEER
 •    ATELIER
 • ONZE AANPAK
 • ONZE STATUTEN
 • ONZE AANPAK • Architectuur is luisteren en dialoog zoeken, begrijpen en ordenen, zich uiten zonder opdrang, een eigentijdse stempel in een bestaande omgeving plaatsen met oog voor de relatie tussen mens en stad, mens en natuur, mens en tijdperk.

  Architectuur is een uitzonderlijke kans om de aarde te beschermen, op kleine of grote schaal, op bedachte en samenhangende wijze.

  Wij zien architectuur als een logisch en essentiŽel antwoord op uw levenswens door de samensmelting van licht, ruimte en grondstoffen. Ze is de unieke weerspiegeling van de plaats en periode dat ons heden vormt.

  Ons werk getuigd van een snel evoluerende samenleving, waarin wij een creatieve en respectvolle rol trachten te spelen.

  Een stedelijk project is voor ons het gevolg van een grondige analyse van de stad en haar wijken, net zoals een landelijk project een duidelijk antwoord zal geven op het landschap en haar dorpen.

  In een tijd waarin de inzet op het vlak van energie een absolute prioriteit is, is het algemeen belang van onze bijdrage niet te onderschatten: het is dan ook onze taak projecten te ontwikkelen die, onafhankelijk van hun schaalgrote, weinig energie en fossiele brandstoffen verbruiken, economisch duurzaam zijn met een optimaal gebruik van ecologisch verantwoorde midellen.

  Wij streven naar energetische autonomie in elk gebouw, rationneel maar met gevoel, en binnen het kader van elk budget.


 • ONZE STATUTEN

 • Arcanne, architecten, is lid van "Construire avec l'ťnergie" et van het Passiefhuis-Platform.

  Atelier ARCANNE werd opgericht als gevolg van 8 jaar vruchtbare samenwerking tussen de initiŽel zelfstandige architecten, Christine Duchamps en Gregory Hye met een bijzonder grote complementariteit.

  Ons atelier is gevestigd in Watermael-Bosvoorde (Brussel), aan de grens van onze 3 gewesten en voldoende centraal gelegen ten opzichte van eender welke opdracht.

  Ons team beheert projecten zowel in franstalige als nederlandstalige gemeenten.

  ARCANNE, architecten
  Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid (bvba)
  Ingeschreven bij de Orde van Architecten - Provinciale raad van Franstalig Brabant
  Statuten : MB 17/10/2007

  Maatschapelijk zetel : rue du Try, nr 5 - 1325 Longueville
  Kantoor : Boulevard Reyers 59 ŗ 1030 Schaerbeek
  Ondernemingsnr : 0892.654.376
  Polis beroepsaanspraakelijkheid : PROTECT A.4422


 •    TERUG